fbpx
Donnie Darko & Thotal + afterparty: public enemy d.j. Korytnačka

Donnie Darko & Thotal + afterparty: public enemy d.j. Korytnačka

Připravte se na epický předsilvestrovský večer a pořádný mejdan! 🎸🥁 29. prosince se v legendárním klubu Falcon v Klatovech představí dvě z nejžhavějších undergroundových kapel – Donnie Darko a Thotal. 🤘 Tento unikátní double headline koncert slibuje totální jízdu.

 

📆 Kdy: 29.12.2023

📍Wo: Falke Kulturzentrum

Po koncertu bude následovat bouřlivá afterpárty se známým místním public enemy d.j. Korytnačkou, kterýmu energie vydrží až do časných ranních hodin. 🐢 Čekejte ty nejžhavější songy, které vám nedají vydechnout!

DONNIE DARKO

Donnie Darko je česká rocková kapela z Plzně, která vznikla v roce 2012. Kapela hraje melancholickejší rock s prvky alternativy, post-punku a shoegaze. Mezi hlavní inspirace Donnie Darko patří kapely jako Foo Fighters, The Cure, Joy Division, Interpol nebo Radiohead. Texty se zaměřují na existenciální témata, osobní prožitky a touhu po lásce.

Kapela má na kontě EP Supertramps z roku 2014 a singly Live What You Love (2015), Punk is Dad (2013) nebo 90 (2018). V prosinci 2020 Donnie Darko vydali své debutové album s názvem Yesterdays.

Donnie Darko koncertují po menších klubech a festivalech. Jejich energická živá vystoupení bývají velmi pozitivně hodnocena fanoušky. 

Besuchen Sie sie unter Bandzone!

THOTAL

Thotal je česká punk-rocková kapela z Plzně. Kapela vznikla v roce 2020 a hraje syrový garage punk rock s prvky surf-rocku ovlivněný kapelami jako The Stooges, MC5 či New York Dolls.

 

Texty Thotal jsou plné sarkasmu, černého humoru a reflexe každodenní reality. Kapela je známá svými energickými koncerty plnými punkové aktivity. Thotal v září 2023 vydali své debutové demo Microwaved Demo. Nahrávka obsahuje tři skladby – .freaks, .legs a .freud. Demo bylo nahráno v DIY stylu v domácích podmínkách kapely.

Thotal zatím vystupují po menších klubech a akcích v Plzni a okolí. V budoucnu plánují rozšířit koncertování po Česku a vydat další nahrávky.

Besuchen Sie sie unter Bandcampu

Tuhle epickou show roku v Klatovech rozhodně nepropásněte! 🤯 

Uvidíme se ve Falconu🕺

Eintrittskarten HIER … kupujte lupeny a těšte se! My se těšíme moc 😎😎😎

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

de_DEGerman
Top