fbpx
Je libo stoner-grunge či stoner-rock?! To znamená Ozymandias + Acid Row + Miserere🤘

Je libo stoner-grunge či stoner-rock?! To znamená Ozymandias + Acid Row + Miserere🤘

KONCERT, NA KTERÝ SE NEZAPOMÍNÁ! Ozymandias & Acid Row & Miserere ve Falconu🤘

17.listopadu 2023 vypukne v klubu Falcon v Klatovech koncert, na který se jen tak nezapomíná! 🎸 Na pódiu se představí rakouská kapela Ozymandias, česká Acid Row z Prahy a z Německa dorazí jako support kapela Miserere.

 

Kdy: 17.11.2023

Kde: Kulturní centrum Falcon

Lístky v předprodeji stojí 230 Kč, kupujte ZDE.

Připravte se na hutný zážitek se skupinou Ozymandias, která vám představí své nové album „Let’s Rot!“ v žánru stoner grunge. Z Prahy přijede podpořit Acid Row se svým tradičním stoner rockem a zaručeným rozjetím večírku. Přijďte v tento sváteční den a nechte se unést hudbou, která neslaví nic svatého!

OZYMANDIAS

🎸 Ozymandias přijíždí s novým albem! 🎶

Ozymandias vznikli v roce 2010 ve Vídni a hrají tvrdý stoner-grunge. Kapelu tvoří zpěvák a kytarista Christoph Wagenhofer, klávesák Armin Lehner, bubeník Florian Loimayr a další členové.

Mají na kontě dvě studiová alba – “King Of The World” (2012) a “Forward To Termination” (2017). Letos 17. listopadu vydají nové album “Let’s Rot”.

Poslechněte si jejich skladbu “Jelly Beans”

https://www.youtube.com/watch?v=goUEOfBZ7YI

https://www.facebook.com/ozymandiasrocks

 

ACID ROW

 

Acid Row působí od roku 2012 a pochází z Prahy. Od raného období měla kapela jasnou představu o tom, co za žánry a hudební vlivy chce zařadit do vlastní tvorby a jak budou skladby znít. Ze záznamu i naživo lze Acid Row poznat dle typické výbušné kombinace stoner rocku a punku, kořeněné prvky a ozvěnami doomu, psychedelického oparu, drásavého noise rocku či devadesátkového grunge.

V současnosti tvoří Acid Row trio ve složení Alex Fonar (zpěv, basa), Dominik Klesa (kytara) a Radek Bacík (bicí). Letos v lednu vydali desku “Afterglow”, která sklidila nadšené reakce kritiky i fanoušků.

Zahráli si na řadě festivalů jako například Red Smoke Festival v Polsku, Setalight Festival v Berlíně či Basinfirefest. Dále vystupovali v klubech jako Chemiefabrik Drážďany, KAPU Linz, club wakuum Graz, Dynamo Zurich nebo Z-BAU v Norimberku. V Česku zase koncertovali v Meetfactory, Rock Café Prague, Underdogs‘ Prague, Kasárna Karlín, Kabinet MÚZ Brno, Divadlo pod lampou Plzeň, Papírna Plzeň nebo DEPO 2015.

Na albu i koncertech Acid Row předvádí svoji typickou smršť energie a vášně pro syrový rock. Rozhodně by si je neměl nechat ujít žádný fanoušek žánrů jako stoner, punk nebo noise rock. Tahle parta umí pořádně rozjet!

Poslechněte si je

https://www.youtube.com/watch?v=yVcT49NbSqs

https://www.facebook.com/acidroww

MISERERE

Pozor, nová naděje na scéně garage-rocku! 🤘 Kapela jménem Miserere pochází z německého města Görlitz a jde o tříčlennou partičku, která dává dohromady punkovou dravost s melancholií alternativního rocku 90. let.

Jejich hudba je jako rána pěstí do žaludku. Autentická, nekompromisní a bez zbytečných keců. 👊 Hutné kytary, ničivé riffy a vokály plné vzteku.

Letos v listopadu Miserere vypustili do světa debutové EP, které nahráli v renomovaném studiu pod taktovkou producenta Jacka Endina. A věřte, že to stojí za to! Čtyři skladby plné surovosti, vášně a neukojených emocí. 🤬

Zkrátka, pokud máte dost sladkých popíků a toužíte po muzice s ostrými hranami, která vám nakope zadek – Miserere jsou vaše nová srdcovka! 🖤

https://www.facebook.com/Miserereviehcore

https://miserereband.bandcamp.com/track/in-the-night

Přijďte si užít tenhle nabitý večer plný energie a výrazných kytarových riffů.

Koncert začíná 17.11. ve 20:00 v klubu Falcon v Klatovech. Těšíme se na vás! 🤟😎

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZCzech
Nahoru