fbpx

Falcon: Hnízdo alternativní kultury pulzující energií

Falcon: Hnízdo alternativní kultury pulzující energií

Uplynulý víkend v klubu Falcon byl nabitý skvělou hudbou různých žánrů. Páteční večer se nesl ve znamení vystoupení kapel Pearly Seconds a Something Like a Our Silent Voice z Německa, které okouzlily publikum svým jedinečným zvukem. Sobotní program pak roztančil pódium v rytmu skupin KT BANDITS, INDIÁNSKÁ REZERVACE a INFARKT, které dokázaly vytvořit neopakovatelnou atmosféru.

Milovníci tvrdších žánrů si přijdou na své již zítra, 6. dubna, kdy se na pódiu představí trojice metalových es Arawn, Innersphere a Nothing left to say. Tento večer slibuje pořádnou dávku energie a strhující show, kterou si žádný fanoušek kvalitní muziky nesmí nechat ujít. Více informací o události naleznete zde.

Falcon se již dlouhodobě profiluje jako místo, kde alternativní kultura nachází svůj domov. Svou dramaturgií dokáže oslovit široké spektrum hudebních fanoušků a nabídnout jim nezapomenutelné zážitky. Přijďte se i vy přesvědčit o jedinečnosti tohoto klubu a staňte se součástí komunity, pro kterou je hudba vášní.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZCzech
Nahoru