fbpx
Dan Milec

Dan Milec

👀 FALCON UNCOVERED 👀

Dan je s námi od úplného začátku, kdy se zrodila myšlenka založení nového klatovského klubu. Tehdy ještě Falcon nepřipomínal nic – ani staveniště, ani díru po granátu – leda čirou utopii.

🔲 Co pro Falcon děláš?
Starám se o produkci živé muziky a především mám na starosti bar, takže když nebude tvoje oblíbená flaška chlastu nebo švestkový cider, můžu za to já 🙂.

🔲 Co pro tebe Falcon znamená?
Nová naděje pro lidi, kteří už to s kulturou v Klatovech vzdali.

🔲 Jaká je tvoje motivace pro Falcon makat – třeba i večer a třeba i zdarma?
Pokaždé, když toho už je všeho nad hlavu a člověk začíná být třeba i trochu negativní, tak mi osobně dodává sílu, když si večer stoupnu před stage, poslechnu si skvělou kapelu a rozhlédnu se kolem sebe – vidím plný klub lidí, kteří se dobře baví a jsou šťastní, že to pro ně děláme.

🔲 Co podle tebe Falcon nabízí lidem, v čem je jedinečný?
Falcon nabízí lidem široký program od koncertů přes divadla, zajímavé přednášky, vánoční besídky až po výstavy obrazů a spoustu dalších akcí. Jedinečný je v tom, že všichni, kdo pro Falcon děláme, z toho nemáme téměř žádný příjem a děláme to pouze z lásky ke kultuře a lidem. Dále je to tím, že v té naší bandě je celá řada lidí, kteří jsou hodně odlišní, a tak je program Falconu tolik unikátní, pestrý.

🔲 Na co do Falconu vždycky rád zajdeš?
Na každou živou produkci.

🔲 Koho z interpretů, kteří v klubu ještě nebyli, bys do Falconu pozval?
Z české scény mě už dlouho láká uspořádat koncert Mňága a ŽďorpELEKTRÏCK MANNThe Unholy PreachersHentai CorporationThe GangnailsTHRASHSURFQueens of EverythingPrague Conspiracy, Vanessa, Maligmant Tumor, Moimir Papalescu, Krouzmen (Official)Twisted Rod a spoustu dalších. Ze zahraniční IRON REAGAN, DUNE RATS, Hed PE, Acidez, Ho99o9, Moscow Death Brigade nebo třeba Eagles Of Death Metal, ale teď už si asi nechám zajít chuť.

🔲 Na co se teď nejvíc těšíš?
Na léto v obytné dodávce, koncerty, festivaly, dovolenou se svojí holkou a na okruh do Brna.

🔲 Co tě zaručeně nejvíc potěší?
Plný koncertní sál. Když moje oblíbená zahraniční kapela ohlásí koncert v ČR. Patnáctý den v měsíci. Dobře projetá zatáčka na motorce.

🔲 Bez čeho nemůžeš žít?
Bez kámošů, bez mé milované, bez muziky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZCzech
Nahoru