fbpx
PUNK’S NOT DEAD IN FALCON! 🎸

PUNK’S NOT DEAD IN FALCON! 🎸

Přijďte 14. října do Falconu podpořit špičkový punk z obou stran Alp!

Legendární švýcarská punk-rocková kapela Tight Finks po 12 letech v České republice!

Přijďte 14. října 2023 do klubu Falcon na velkolepý koncert plný energické muziky! 🎸 🎤

Kdy: 14.10.2023 od 20:00

Kde: Klub Falcon Klatovy

Na pódiu se představí kultovní kapela Tight Finks ze Švýcarska, která hájí pravou punk-rockovou víru už od roku 1994! Čeká vás skvělá show plná ostrých kytar, bouřlivých bicích a chytlavých melodií. 🎶

Na koncertě je v rámci turné doprovodí domácí punk-rock’n’rollová kapela Time Shifters, která svým stylem nenechá nikoho v klubu sedět!

Nenechte si ujít tohle prvotřídní živé vystoupení!

Vstupné: 300,- Kč

Line up: 

21:00 Time Shifters (punk-rock’n’roll, CZ)

22:00 Tight Finks (punk-rock, CH)

 

THIGHT FINKS

Po více než desetiletí absence se tato legendární trojice stylových punkerů ze Švýcarska vrací zpátky na scénu. Poprvé zahráli Tight Finks v Česku v roce 2003 a hned od prvního koncertu si kapela s českým publikem padla do noty. 🎤 V následujících téměř deseti letech byli u nás Tight Finks jako doma – jezdili sem koncertovat každý rok, přijížděli na návštěvy, trávili tu dovolené. 🛫 Jejich vystoupení překypovala energií, show a chytlavým punkem ve stylu starých anglických kapel. 🎸 Navíc bylo znát, jak si členové kapely i jejich tým oblíbili českou kulturu. Legendární byla jejich záliba ve smažáku a zelňačce, a komunikace s fanoušky v češtině.

V roce 2011 odehráli Tight Finks své poslední české turné, pak se na čas odmlčeli. Věnovali se rodinám a dalším hudebním projektům.  Teď ale přišel ten správný čas zavzpomínat na staré časy! 🕰 Tight Finks se po dlouhých dvanácti letech vracejí do Česka. 🇨🇿 Jejich comeback rozhodně stojí za to! 🤘

 

https://www.facebook.com/TightFinks

https://www.youtube.com/watch?v=PXXp7dNGtP0

 

THE TIME SHIFTERS

Chrlí mocný punk rock’n’roll hnaný ženskými hlasy přímo z temných pražských ulic. 🔥 Jsou divocí. Jsou hluční. To jsou The Time Shifters. Posouvají čas, aby vás vzali zpátky do dob, kdy rock’n’roll byl syrový? Upřímný? Nebezpečný? Ano, to dělají! Alespoň se o to snaží ze všech sil. Vědí, jak se tam dostat? Ano, vědí!

“Pařte naplno a popírejte, že slunce vyjde.” 🎸

https://www.facebook.com/T.Shifters

https://www.youtube.com/watch?v=CbLTjoPFsFs

Koncert století za lidové ceny! Bude to jízda jako hrom, slibujeme! 🤘 U toho rozhodně musíte být!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZCzech
Nahoru