fbpx
Do řady! jedou do Klatov společně s Pod stolem a Bijolit 🔥

Do řady! jedou do Klatov společně s Pod stolem a Bijolit 🔥

Legendární punkrocková kapela Do řady! vyráží na turné po České republice! A tentokráte nevynechají ani klatovský klub Falcon, kde se na vás budou těšit společně s kapelami Pod stolem a Bijolit! 🎸🥁

DO ŘADY!

Hrají už od roku 1987 a za tu dobu si vybudovali status kultovní české kapely. Jejich texty plné sarkasmu a vtipu, chytlavé melodie i energetické koncerty si získaly tisíce fanoušků. 🎤

Kytarista Vladimír Volman, zpěvák Petr Rajtora a baskytarista Milan Vlček, tři zakládající členové, hrají v kapele dodnes. Spolu s bubeníkem Šípusem tvoří sehranou partu, která umí rozproudit každou akci. 🤘

Do řady! slibují v Klatovech průřez svou bohatou diskografií od debutové desky “Join the Army?!” až po poslední zatím vydané album “Myslím to upřímně”. Nebudou chybět hity jako “Tak se přidej!”, “Rádio Jerevan” nebo “Nikomu nic”.

Mrkněte na jejich profil na Bandzone TADY

POD STOLEM

 

Pod stolem patří na české hudební scéně k osvědčeným jménům. Od svého vzniku v roce 1992 stihli vydat 6 alb a zahrát na velkých festivalech jako Rock for People.

Kapelu tvoří zpěvák a baskytarista Venca Vacík, kytarista a zpěvák Dušan Utišil a bubeník Michal Vaňourek. Svým sympatickým punkem si získali srdce fanoušků napříč generacemi.

Na koncertě v Klatovech Pod stolem slibují průřez tvorbou. Fanoušci se mohou těšit na osvědčené pecky i novější písně plné energie. 🤘

 

Jejich profil na Bandzone je TU

BIJOLIT

 

Bijolit hrají už od roku 1994 syrový punk rock. Jejich koncerty jsou extrémně energetické, plné divokého skákání a stage divingu.

Kapela je známá svými provokativními texty, které nešetří kritikou společnosti a establishmentu. Srdcem Bijolit je zpěvák Koty, který svým charakteristickým chraplavým hlasem a nekompromisními texty strhává publikum. Spolu s ním tvoří sestavu kytarista Červ, baskytarista Volfík a bubeník Fricek.

Jejich koncerty jsou punk rockovou smrští plnou energie. V Klatovech Bijolit slibují průřez celou svou diskografií od debutové nahrávky “Lidi” až po pecky jako “Černý brejle” nebo “Prachý”. Publikum čeká nálož ostrých kytar, řvoucích vokálů a razantních bicích.

Mrkněte na jejich profil na Bandzone TADY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZCzech
Nahoru