fbpx
Epická metalová jízda ve Falconu! Welicoruss a Animal Hate! 🤘🎸

Epická metalová jízda ve Falconu! Welicoruss a Animal Hate! 🤘🎸

Fanoušci tvrdší muziky, tohle si nenechte ujít! 16. února k nám do Falconu přijedou dvě skvělé kapely – epic/extreme metaloví Welicoruss původem ze Sibiře a domácí death-metaloví Animal Hate. Čeká vás pořádná nakládačka plná ostrých kytar, dravých a epických melodií!

 

WELICORUSS

Hlavní hvězdou večera budou epic/extreme metaloví Welicoruss. Tihle symfoňáci hrají už od roku 2002 a za tu dobu stihli odehrát spoustu koncertů po celé Evropě. 🌏 Zakládající člen Alexey Boganov je duší kapely a skládá temné a mystické skladby plné sibiřského šamanismu.

Kromě ostrých kytar uslyšíte taky mohutné orchestrální aranže, sborové vokály a Alexeyův charakteristický chraplák. Jejich poslední deska “Siberian Heathen Horde” je opravdový mazec! 🔥

Mrkněte na jejich luxusní videoklip, nebo třeba na jejich profil na Bandzone TADY.

ANIMAL HATE

Jako předkapela vystoupí Animal Hate z Domažlic. Ti mají za sebou už dvě studiová alba a koncertovali s kapelami jako Arch Enemy, Testament nebo Jinjer. Hrají energický moderní death-metal, takže rozhodně nepovolí tempo! 🤘

Omrkněte jejich profil na Bandzone TU.

Fanoušci tvrdé muziky, tohle si prostě nemůžete nechat ujít!

Lístky k sehnání v předprodeji ZDE nebo na místě za dobrovolnou částku v rámci dobroCONcertů, tak přijďte podpořit tyhle skvělé kapely v hojném počtu!

Událost je na FB, zvěte přátele a vidíme se ve Falconu 😎 🎸

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZCzech
Nahoru